Autocursus voor en door vrouwen

Verwerf vrijheid en onafhankelijkheid bij garagebedrijf Einstein Techno Centre en volg de autocursus voor én door vrouwen!

Jij wilt onafhankelijk zijn en weten wat er met je auto aan de hand is als er lampjes op je dashboard branden. Jij wilt zelf een band kunnen vervangen en weten of je direct naar een garage moet met je auto of misschien nog wel even door kunt rijden. Of jij wilt gewoon graag veilig met je kinderen de weg op. Een zekere kennis over je auto zorgt voor vrijheid en zelfstandigheid en dat willen de dames van Einstein Techno Centre jonge weduwen met minderjarige kinderen bieden.

“De basiscursus auto wordt verdeeld over twee avonden en beide avonden zullen bestaan uit theorie en praktijk. Wees niet bang: geen vieze kleren, daar wordt aan gedacht. Vieze handen kunnen we natuurlijk niet voorkomen. Er passen zes deelneemsters in ons leslokaal en dat is ook een mooi aantal om de aandacht goed te kunnen verdelen. De lessen worden gegeven door twee jonge vrouwelijke medewerkers van ETC, die houden van een grapje tussendoor en hun geduld altijd zullen bewaren voor de cursisten. De cursusavonden vinden twee dinsdagen achter elkaar plaats en duren tweeënhalf uur per keer. Het zijn altijd weer gezellige avonden waarin veel wordt geleerd! Hopelijk tot ziens!”

Deze Ladies Day vindt plaats op 13 september tussen 10:00 en 16:00 uur en is inclusief lunch.

Aanmelden voor de Ladies Day kan via de buttons DONEREN of AANVRAGEN (GRATIS). Bij doneren betaal je € 49,- voor de Ladies Day bij aanvragen is de deze geheel gratis.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Spijkenisse
Datum: zaterdag 13 september 2014
Tijd: 10:00 – 16:00
Met/zonder kinderen: zonder