Beldert Beach: loungen & WipeOut kids

Wil jij samen met de kinderen lotgenoten ontmoeten in een ontspannen sfeer? Dat kan op zondag 4 september bij Beldert Beach in Zoelen (GLD). Loungen op het strand in de trendy beachclub, een WipeOut parcours en een heerlijke BBQ moeten jou en jullie kind(eren) een welverdiend moment rouwpauze geven.

Als jonge weduwe kun je – loungend in de Beachclub, welke speciaal voor ons is gereserveerd – (h)erkenning vinden in de verhalen van andere jonge vrouwen die net als jij hun lief zijn kwijtgeraakt door de dood. En ook de kinderen kunnen spelenderwijs lotgenoten ontmoeten. WipeOut Kids is hét nieuwe speelpark op Beldert Beach! Fun, vermaak én niet weersafhankelijk! Er zijn 16 obstakels op het land en 3 met water. Super leuk, maar je moet wel durven!

In het kort:

  • Wat? Met lotgenoten loungen en/of meedoen aan de WipeOut kids.
  • Waar? Beldert Beach in Zoelen (GLD).
  • Voor wie? Jonge weduwen mét hun minderjarige kind(eren).
  • Wanneer? Zondag 4 september tussen 11:00 en 18:00 uur.
  • Inbegrepen? Ontvangst met koffie & gebak, dagkaart Beldert Beach, toegang WipeOut kids, lunch, koffie/thee/ranja gedurende de dag, BBQ.
  • Belangrijk om te weten: Er zijn 110 plaatsen beschikbaar; vol = vol. Reiskosten zijn voor eigen rekening.
  • Handig om te weten: We verzamelen bij Landgoed Heerlijkheid in Eck en Wiel en worden daar ontvangen met koffie/thee/ranja & gebak. Om 12:15 uur vertrekken we naar de Beachclub op Beldert Beach waar een lunchbuffet klaarstaat. Hierna mag iedereen gebruik maken van het WipeOut kids parcours en/of lekker loungen. Om 16:00 uur gaat de BBQ aan in de Beachclub.

Vragen? Mail dan naar: info@dejongeweduwe.nl

Kijk voor meer informatie over Beldert Beach en de WipeOut kids op: Beldertbeach.nl.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de Ladies’ Circle Betuwse Bloesems, waarvoor onze enorme dank!

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Beldert Beach, Zoelen (GLD)
Datum: zondag 4 september 2016
Tijd: 11:00 – 18:00
Met/zonder kinderen: met