De Jonge Weduwe Run

Loop jij – samen met lotgenoten – op zondag 7 oktober 2018 voor De Jonge Weduwe mee met de 8e Loop Tegen Kanker in Warmond, in de 5 of 10 kilometer? Of ga je liever voor 10 of 20 kilometer wandelen? Ook leuk: samen met je kinderen deelnemen aan  de 2 km gezinsloop! Jullie zoon(s) en/of dochter(s) kunnen meedoen aan alle afstanden. Maar uiteraard alleen als jij zelf ook meedoet. Let op: voor de kinderen geldt een minimale leeftijdsgrens per afstand.

In of na een periode van heftige rouw kan hardlopen perspectief bieden: je bent gezond bezig, je hebt een doel en je maakt contact met anderen. Allemaal belangrijk om als jonge weduwe overeind te blijven.

De Jonge Weduwe Run biedt je de mogelijkheid om ‘samen’ te trainen en de komende maanden nieuwe energie te geven. De weg van rouw is vaak al moeilijk, alleen en lang genoeg. Dan kun je maar beter af en toe samen een sprintje trekken!

Ons honk voor die dag: een plek in Sporthal de Geest, Geestlaan 27 te WarmondJe kunt op zondag 7 oktober de 5 of 10 kilometer lopen. Of kiezen voor 10 of 20 kilometer wandelen. Wij zorgen voor je inschrijving, een warme ontvangst, een plek om je spullen neer te leggen én wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je je die dag niet alleen voelt. Vanuit de organisatie wordt gezorgd de warming up en voor drinken en fruit. Ook proosten we na afloop graag nog samen op de overwinning. En willen de kinderen niet mee rennen, maar wel mama toejuichen? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand van ons aanwezig is bij onze stand in de sporthal, dichtbij de start en finish. Maar let op: wij zijn natuurlijk geen professionele kinderopvang. Dus hele kleine en/of weglopende kinderen zijn niet heel handig. Natuurlijk mogen jullie kinderen ook zelf meedoen! Hoe leuk en waardevol is het om ook onze kids samen die eindstreep te zien halen?!

Facebook groep De Jonge Weduwe Run 2018
In deze besloten groep op Facebook staat leefstijl coach Klaartje van der Graaf voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over spierpijn, goede training en de juiste warming up. Bovendien kunnen we elkaar gedurende de trainingstijd virtueel aanmoedigen en trainings-schema’s uitwisselen. Meld je dus snel aan!

Laat je sponsoren
Weten jouw naasten soms niet hoe ze je kunnen helpen? Laat ze je motiveren aan deze Run mee te doen door je te laten sponsoren via onze speciale sponsorpagina. En uiteraard is het voor jullie zoon(s) of dochter(s) ook mogelijk zich te laten sponsoren!

Inschrijven
Max. aantal inschrijvingen: 40. Geef in het veld ‘opmerkingen’ s.v.p. aan:

    • Welke afstand en versie je zelf wilt gaan lopen;
    • of jullie kind(eren) wil(en) deelnemen – dat kan uiteraard alleen als jij zelf ook meedoet (en let op: de afstand is leeftijdsafhankelijk*);
    • en…niet onbelangrijk: of we jou/jullie mogen toevoegen aan onze speciale sponsorpagina, in de hoop de opbrengst van vorig jaar te overtreffen.

*Per afstand is er een minimumleeftijd:

Afstand     Leeftijd
10 km 15 jaar
5 km 12 jaar

Inschrijven = meedoen
Wanneer je jezelf (en jullie kind(eren)) aanmeldt voor deelname, dan rekenen wij uiteraard op je/jullie komst. Er gaat heel wat tijd en geld mee gemoeid wanneer je uiteindelijk toch niet kunt/wilt komen. Ook al hebben wij als geen ander alle begrip voor onvoorziene situaties (life can be cruel, we know!), we hopen dat je weloverwogen je/jullie inschrijving indient.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je mailen naar info@dejongeweduwe.nl.
Het complete programma overzicht van de 8e  Loop Tegen Kanker op 7 oktober 2018 vind je hier.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Warmond
Datum: zondag 7 oktober 2018
Tijd: 9:00 / 10:30 / 13:30 (afhankelijk van de afstand) – 13:30
Met/zonder kinderen: met