De Jonge Weduwe Run

Loop jij – samen met lotgenoten – op zondag 1 oktober 2017 voor De Jonge Weduwe mee met de Singelloop in Utrecht, in de 5 of 10 kilometer? Nieuw dit jaar: er is ook een kids run! Jullie zoon(s) of dochter(s) kunnen meedoen in de 1, 2 of 5 km kilometer. Maar uiteraard alleen als jij zelf ook meedoet.

In of na een periode van heftige rouw kan hardlopen perspectief bieden: je bent gezond bezig, je hebt een doel en je maakt contact met anderen. Allemaal belangrijk om als jonge weduwe overeind te blijven.

De Jonge Weduwe Run biedt je de mogelijkheid om ‘samen’ te trainen en de komende maanden nieuwe energie te geven. De weg van rouw is vaak al moeilijk, alleen en lang genoeg. Dan kun je maar beter af en toe samen een sprintje trekken!

Ons honk voor die dag: pand Oranje Fonds!
Je kunt op zondag 1 oktober de 5 of 10 km lopen. Op beide afstanden doen voldoende jonge weduwen mee om je niet alleen te hoeven voelen. We organiseren deze dag de ontvangst, de lunch, en de warming up zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Uiteraard proosten we na afloop nog samen op de overwinning. En willen de kinderen mama toejuichen? Dat kan! Wij zorgen voor kinderopvang in de veilige omgeving van het pand van het Oranje Fonds, dichtbij de start en finish. Maar ze kunnen ook zelf meedoen! Nieuw dit jaar is namelijk dat ook jullie zoon(s) of dochter(s) mee kunnen rennen in de 1, 2 of 5 kilometer run. Hoe leuk en waardevol is het om ook onze kids samen die eindstreep te zien halen?!

Facebook groep De Jonge Weduwe Run 2017
In deze besloten groep op Facebook staat leefstijl coach Klaartje van der Graaf voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over spierpijn, goede training en de juiste warming up. Bovendien kunnen we elkaar gedurende de trainingstijd virtueel aanmoedigen en trainings-schema’s uitwisselen. Meld je dus snel aan!

Laat je sponsoren
Weten jouw naasten soms niet hoe ze je kunnen helpen? Laat ze je motiveren aan deze Run mee te doen door je te laten sponsoren via onze speciale sponsorpagina. En uiteraard is het voor jullie zoon(s) of dochter(s) ook mogelijk zich te laten sponsoren!

Inschrijven
Max. aantal inschrijvingen: 30 (exclusief meelopende kinderen). Geef in het veld ‘opmerkingen’ s.v.p. aan:

    • of je 5 of 10 kilometer wil gaan lopen;
    • of jullie kind(eren) wil(en) deelnemen aan de 1,2 of 5 kilometer Kids Run – dat kan uiteraard alleen als jij zelf ook meedoet (en let op: de afstand is leeftijdsafhankelijk*);
    • en…niet onbelangrijk: of we jou/jullie mogen toevoegen aan onze speciale sponsorpagina, in de hoop de opbrengst van vorig jaar te overtreffen.

*Per afstand is er een minimumleeftijd:

Afstand     Leeftijd
10 km Singelloop 14 jaar
RTV Utrecht 5 km 12 jaar
2 km Jeugdrun powered by Nedal 8 t/m 12 jaar
1 km Kidsrun powered by Nedal 4 t/m 8 jaar

Inschrijven = meedoen
Wanneer je jezelf (en jullie kind(eren)) aanmeldt voor deelname, dan rekenen wij uiteraard op je/jullie komst. Er gaat heel wat tijd en geld mee gemoeid wanneer je uiteindelijk toch niet kunt/wilt komen. Ook al hebben wij als geen ander alle begrip voor onvoorziene situaties (life can be cruel, we know!), we hopen dat je weloverwogen je/jullie inschrijving indient.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je mailen naar info@dejongeweduwe.nl.
Het complete programma overzicht van de Singelloop Utrecht op 1 oktober 2017 vind je  hier.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Utrecht
Datum: zondag 1 oktober 2017
Tijd: 9:30 – 16:30
Met/zonder kinderen: met