De Jonge Weduwe Run

Locatie: Utrecht
Loop jij – samen met lotgenoten – op zondag 26 juni 2016 voor De Jonge Weduwe mee met de Ladiesrun in Utrecht, in de 5 of 10 kilometer?

In of na een periode van heftige rouw kan hardlopen perspectief bieden: je bent gezond bezig, je hebt een doel en je maakt contact met anderen. Allemaal belangrijk om als jonge weduwe overeind te blijven.

De Jonge Weduwe Run biedt je de mogelijkheid om ‘samen’ te trainen en dit voorjaar nieuwe energie te geven. De weg van rouw is vaak al moeilijk, alleen en lang genoeg. Dan kun je maar beter af en toe samen een sprintje trekken!

Je kunt op zondag 26 juni 2016 de 5 of 10 km lopen. Op beide afstanden doen voldoende jonge weduwen mee om je niet alleen te hoeven voelen. We organiseren deze dag de ontvangst, de lunch, en de warming up zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt. En willen de kinderen mama toejuichen? Dat kan! Wij zorgen voor kinderopvang.

Programma
De locatie en opzet is dit jaar anders. De Ladies Run vindt namelijk niet meer plaats in de binnenstad van Utrecht maar start en finish zijn voor de bioscoop CineMec, Berlijnplein, Utrecht (op 5 minuten loopafstand van Station Utrecht Leidsche Rijn). In de CineMec hebben wij een grote ruimte waar de kinderen kunnen knutselen terwijl de deelnemers kunnen lopen, is er dus opvang voor de kinderen en is het mogelijk gezamenlijk te lunchen. De agenda ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur: Aankomst en koffie & thee
  • 11.00 uur: Warming up
  • 11.30 uur: Start 10 km
  • 13.00-14.00 uur: Lunch voor iedereen
  • 14.15 uur: Warming up
  • 14.45 uur: Start 5 km
  • 16.00 uur: Moe maar voldaan naar huis

Facebook groep De Jonge Weduwe Run 2016
In deze besloten groep op Facebook staat leefstijl coach Klaartje van der Graaf voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over spierpijn, goede training en de juiste warming up. Bovendien kunnen we elkaar gedurende de trainingstijd virtueel aanmoedigen en trainings-schema’s uitwisselen. Meld je dus snel aan!

Laat je sponsoren
Weten jouw naasten soms niet hoe ze je kunnen helpen? Laat ze je motiveren aan deze Run mee te doen door je te laten sponsoren via onze speciale sponsorpagina.

Inschrijven
Max. aantal inschrijvingen: 40. Geef in het veld ‘opmerkingen’ s.v.p. aan of je 5 of 10 kilometer wil gaan lopen.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@dejongeweduwe.nl.
Het complete programma overzicht van de Ladiesrun Utrecht op 26 juni 2016 vind je hier.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: CineMec Utrecht "de Sterrenkijker", Utrecht
Datum: zondag 26 juni 2016
Tijd: 9:30 – 16:30
Met/zonder kinderen: met