Fiscaal & juridisch, hoe nu verder?

Zodra je partner overlijdt beland je in een mallemolen. Emotioneel word je door elkaar geschud en ondertussen dien je binnen afzienbare tijd allerlei formaliteiten af te handelen. Denk in geval van een eigen huis aan je hypotheek, al dan niet met bijbehorende overlijdensrisicoverzekering. En had je partner een eigen bedrijf? Dan krijg je ook die afwikkeling op je – met tranen gevulde – bordje. Bankrekeningen worden geblokkeerd, volmachten komen te vervallen, en alsof het nog niet genoeg is moet je je buigen over het thema successie en de aangifte erf- en inkomstenbelasting. Er zal vermoedelijk een inkomen wegvallen en misschien heb je ineens recht op een uitkering volgens de Algemene Nabestaanden Wet.

Een ieder zal zich herkennen in een van de hierboven genoemde onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomst kun je alle vragen stellen die je hebt op juridisch en fiscaal gebied.

JIPfiscaal
Vragen over toeslagen, budget coaching of het indienen van belastingaangiften zijn dagelijkse werkzaamheden voor Judith Voogsgeerd van JIPfiscaal. Door haar “hands on” mentaliteit en jarenlange ervaring mag zij zich deskundige noemen op financieel en fiscaal gebied.
Jip Fiscaal communiceert in “Jip & Janneke” taal zodat zelfs de meest serieuze en ingewikkelde zaken snel helder worden.

Locatie: ten kantore van Jip Fiscaal in Enschede.

N.B. Verzamel je vragen op voorhand en schrijf ze op, zodat je zoveel mogelijk nuttige informatie kunt vergaren tijdens deze ochtend.

Max. Aantal inschrijvingen: 8

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Enschede
Datum: vrijdag 21 april 2017
Tijd: 9:30 – 12:00
Met/zonder kinderen: zonder