Geld & Toekomst

Hoe organiseer ik mijn financiën? Wat kan ik verwachten? Hoe zorg ik ervoor dat ik het geld uitgeef aan dat wat ik belangrijk vind? Kan ik mijn inkomsten verhogen? En hoe doen anderen in een soortgelijke situatie het financieel allemaal? Met deze vragen ga je – zonder dat je details hoeft te delen – onder leiding van Suzanne Schipper aan de slag.
Suzanne geeft in het kader van Bewust Besteden regelmatig financiële workshops. Hierbij laat ze zien hoe je op een leuke en leerzame manier inzicht en overzicht in je persoonlijke financiën krijgt. Wil je meer grip op je financiële situatie? Geef je dan op voor deze workshop.

Gemeente Alkmaar
Deze workshop wordt gesubsidieerd door de gemeente Alkmaar, waarvoor onze enorme dank.Besloten Facebook groep Regio Noord-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.Max. aantal inschrijvingen: 12.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Alkmaar
Datum: vrijdag 12 oktober 2018
Tijd: 09:30 – 13:00
Met/zonder kinderen: zonder