De Jonge Weduwe lunch

Praat, huil én lach met lotgenoten tijdens een vóór en dóór Jonge Weduwen georganiseerde lunch bij jou in de buurt.

Terwijl de koffie wordt gezet en de tafel is gedekt, vind je als jonge weduwe (h)erkenning in de verhalen van andere jonge vrouwen met minderjarige kinderen die ook hun lief zijn kwijtgeraakt door de dood. Want het is waar: gedeelde smart is halve smart, ook op het gebied van rouwverwerking.

De lunch begint om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 14:00 uur. Er is geen officieel programma; het is gewoon een (fijn) samenzijn met vrouwen in (nagenoeg) dezelfde leeftijd en levensfase, woonachtig in dezelfde regio. Onze regio coördinator (zelf ook een jonge weduwe met kinderen onder de 18 jaar) heet jou van harte welkom en wijst je graag letterlijk en figuurlijk de weg.

Besloten Facebook groep Regio West Brabant/Zeeland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Max. aantal inschrijvingen: 10.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Rucphen
Datum: dinsdag 20 december 2016
Tijd: 11:00 – 14:00
Met/zonder kinderen: zonder