Jonge Weduwenrun

Loop jij – samen met lotgenoten – op zondag 21 juni 2015 voor De Jonge Weduwe mee met de Ladiesrun Utrecht, in de 5 of 10 kilometer?

In of na een periode van heftige rouw kan hardlopen perspectief bieden: je bent gezond bezig, je hebt een doel en je maakt contact met anderen. Allemaal belangrijk om als jonge weduwe overeind te blijven.

De Jonge Weduwe Run biedt je de mogelijkheid om ‘samen’ te trainen en dit voorjaar nieuwe energie te geven. De weg van rouw is vaak al moeilijk, alleen en lang genoeg. Dan kun je maar beter af en toe samen een sprintje trekken!

Je kunt op zondag 21 juni 2015 de 5 of 10 km lopen. Op beide afstanden doen voldoende jonge weduwen mee om je niet alleen te hoeven voelen. We organiseren deze dag van training, naar start & finish en uiteindelijk de overwinningsborrel. En willen de kinderen mama toejuichen? Dat kan! Wij zorgen voor kinderopvang in de veilige omgeving van het pand van het Oranje Fonds, gelegen op 25 meter van de startlijn.

Facebook groep De Jonge Weduwe Run 2015
In deze besloten groep op Facebook staat leefstijl coach Klaartje van der Graaf voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over spierpijn, goede training en de juiste warming up. Bovendien kunnen we elkaar gedurende de trainingstijd virtueel aanmoedigen en trainings-schema’s uitwisselen. Meld je dus snel aan!

Doneer een startnummer
Weten jouw naasten soms niet hoe ze je kunnen helpen? Laat ze een startnummer doneren t.w.v. € 30,00! De opbrengst komt ten goede van Stichting De Jonge Weduwe en wordt geheel besteed aan de organisatie van deze dag. Laat ze via onze speciale sponsorpagina jouw startnummer (of meer!) doneren.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 17 mei 2015 via de buttons DONEREN of AANVRAGEN (GRATIS). Bij doneren betaal je € 30,- voor deelname, bij aanvragen is deelname geheel gratis. Geef in de aanmelding s.v.p. aan of je 5 of 10 kilometer wil gaan lopen. Dit kun je doen in het veld ‘opmerkingen’.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@dejongeweduwe.nl.
Het complete programma overzicht van de Ladiesrun Utrecht op 21 juni 2015 vind je hier.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Utrecht
Datum: zondag 21 juni 2015
Tijd: 9:30 – 17:00
Met/zonder kinderen: zonder