Jumpen met lotgenoten

Op zondag 4 november staat er een gezellige en sportieve activiteit op het programma! Bij Jump XL in Zoetermeer kunnen de kinderen met lotgenootjes lekker gaan springen en de moeders even “rustig” zitten met een kop koffie of thee en ervaringen uitwisselen. Voor lunch wordt gezorgd.

N.B. Deze activiteit is in de eerste plaats bedoeld voor de Regio Zuid-Holland. Vanaf 15 oktober kunnen ook andere jonge weduwen zich inschrijven.

Max. aantal inschrijvingen: 30 kinderen met hun moeders.
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Besloten Facebook groep Regio Zuid-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Zoetermeer
Datum: zondag 4 november 2018
Tijd: 11:00 – 13:00
Met/zonder kinderen: met