Klusworkshop Ophangen en Bevestigen

Wil je niet steeds aan je buurman of vrienden vragen om iets op te hangen? Doe het dan gewoon zelf! Vaak sneller, goedkoper en het bevordert de zelfredzaamheid. Hoe cool is dat?! Geen ervaring met boormachine en materialen? Geen nood. Dat leer je allemaal in deze workshop.

In de workshop Ophangen en Bevestigen leer hoe je bijvoorbeeld een plank, gordijnrails, een spiegel of een kruidenrekje ophangt. Je leert welke materialen en gereedschappen je nodig hebt en hoe je hier veilig en verantwoord mee werkt.

De workshop vindt plaats bij Thessa Koenders van StudioAmbacht. Het promoten van techniek onder vrouwen is haar missie als ook het nastreven van onafhankelijkheid. De behoefte om haar praktische inzicht te delen met andere vrouwen heeft ervoor gezorgd dat ze dit in praktijk is gaan brengen.

Max. aantal inschrijvingen: 6.

Besloten Facebook groep Regio Oost Brabant/Limburg
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Oirschot
Datum: donderdag 18 januari 2018
Tijd: 10:00 – 12:00
Met/zonder kinderen: zonder