Kookworkshop

Tijd voor een rouwpauze! Het leven van een jonge weduwe met minderjarige kinderen is vol met taken, zorgen en vragen. Daarom is af en toe ontspannen en weer opladen zo belangrijk. Ditmaal middels een kookworkshop in Alkmaar.

Een van de dingen die thuis ingrijpend veranderen door het verlies van je partner is het diner. Jij bent moe, de kinderen zijn moe, soms willen ze niet eten en dan de aanblik van die lege stoel…. Het valt niet altijd mee het aan tafel gezellig te houden. Tijd voor een break dus! Tijd om oppas te regelen!

We gaan uitgebreid koken onder aanwijzingen van Stefan Blok, een professionele kok. We gaan in groepjes koken en van elkaars creaties genieten. Je krijgt van de kok tips en inspiratie voor gerechten die je ook thuis makkelijk kunt klaarmaken. Maar er is ook ruimte voor culinaire uitdagingen! Koken voor volwassenen dus. Kortom voor elk wat wils: deze workshop mag je niet missen!

Zie kookstudioalkmaar.nl voor meer informatie en de locatie.

Max. aantal inschrijvingen: 20.

Gemeente Alkmaar
Deze workshop wordt gesubsidieerd door de gemeente Alkmaar, waarvoor onze enorme dank.

Besloten Facebook groep Regio Noord-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Alkmaar
Datum: vrijdag 20 april 2018
Tijd: 16:00 – 20:00
Met/zonder kinderen: zonder