Mindfulness en Rouw

Wil je ervaren wat mindfulness voor je kan betekenen in het omgaan met verlies?

In tijden van rouw lijkt je wereld soms helemaal op z’n kop te staan. Je kunt overvallen worden door emoties die je niet prettig vindt en het liefste zou vermijden of wegduwen. Toch vinden ze altijd weer een weg terug. Mindfulness kan een hulpmiddel zijn om met liefdevolle aandacht voor jezelf de wirwar van emoties ruimte te geven en in het hier en nu te zijn.

In de kennismakingsworkshop bij Marcella van Gool ga je de mindfulness oefeningen zelf ervaren. Zo kan je ontdekken of mindfulness iets voor jou kan betekenen.

In de ruimte van Begeleiding in Aandacht zijn er matjes, meditatiekussens, fleecekleden enz. Makkelijk zittende kleren is fijn.

Kijk op begeleidinginaandacht.nl voor meer informatie over Marcella en haar aanbod.

Max. aantal inschrijvingen: 6.

Besloten Facebook groep Regio Utrecht
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Utrecht
Datum: vrijdag 16 november 2018
Tijd: 10:00 – 12:30
Met/zonder kinderen: zonder