Monibarista Winter Samenzijn

Wil jij samen met jullie kind(eren) lotgenoten ontmoeten zo vlak voor die moeilijke “feest”dagen? Dat kan op zondag 11 december in het Kuinderbos te Bant (Flevoland). Het Monibarista Winter Samenzijn, met gratis kerstboom omzagen, (grote) bolderkar rit, broodjes bakken op het kampvuur en smullen van een heerlijke koffie/thee, moeten jou en jullie kind(eren) een welverdiend moment rouwpauze geven.

Als jonge weduwe kun je, al warmend aan het vuur, (h)erkenning vinden in de verhalen van andere jonge vrouwen die net als jij hun lief zijn kwijtgeraakt door de dood. En ook de kinderen kunnen spelenderwijs lotgenoten ontmoeten. Hierbij zorgt jonge weduwe Monica met haar knusse koffiebus voor een heerlijk en met toewijding gezet vers kopje koffie/thee. In het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder neemt boswachter Harco jullie mee op ontdekkingsreis door het bos. En – als je dat leuk vindt – helpt hij je met het omzagen van een eigen kerstboom of kersttak, die je vervolgens mee naar huis mag nemen. Dat is overigens ook voor je verdriet een goede activiteit; lekker losgaan op zo’n boom. 😉

In het kort:

  • Wat? Warm samenzijn met lotgenoten onder het genot van koffie/thee/limonade met lekkers, broodjes met worst / marshmallows van het kampvuur, kerstboom/-tak (om)zagen, wandelen en/of bolderkar rit door het bos.
  • Waar? Camping Staatsbosbeheer, Hopweg 21 in Bant, bij het Kuinderbos (Flevoland).
  • Voor wie? Jonge weduwen mét hun minderjarige kind(eren).
  • Wanneer? Zondag 11 december tussen 11:00 en 15:00 uur.
  • Inbegrepen? Ontvangst met heerlijks uit de koffiebus van jonge weduwe Monica (koffie/thee/limonade en wat lekkers), broodjes, worst en marshmallows van het kampvuur, een eigen kerstboom/kersttak om mee te nemen, bolderkar rit.
  • Belangrijk om te weten: Er zijn 50 plaatsen beschikbaar; vol = vol. Reiskosten zijn voor eigen rekening.
  • Handig om te weten: Een droog setje kleren voor de kinderen is geen overbodige luxe gezien de periode van het jaar.

Vragen? Mail dan naar: info@dejongeweduwe.nl

Kijk voor meer informatie over de koffiebus van Monica op: Monibarista.nl.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door Monibarista, Boswachter Harco Bergman en vrijwilligers van Staatsbosbeheer Kuinderbos, waarvoor onze enorme dank!

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Hopweg 21, Bant
Datum: zondag 11 december 2016
Tijd: 11:00 – 15:00
Met/zonder kinderen: met