Oud Valkeveen

Samen met de kinderen lotgenoten ontmoeten in een ontspannen sfeer? Dat kan op zaterdag 15 augustus 2015 in speelpark Oud Valkeveen in Naarden!

Als jonge weduwe kun je (h)erkenning vinden in de verhalen van andere jonge vrouwen die net als jij hun lief zijn kwijtgeraakt door de dood. En ook de kinderen kunnen spelenderwijs lotgenoten ontmoeten. Want het is heus waar: gedeelde smart is halve smart!

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al 89 jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Het park heeft talloze attracties, een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur. En zelfs als het niet zulk mooi weer is, kunnen de kinderen toch spelen want verschillende attracties zijn overdekt. Daarnaast beschikt het park over een prachtige indoor speelhal van 1500 m2.

In het kort:

  • Wat? Lotgenoten ontmoeten en ervaringen delen.
  • Waar? Speelpark Oud Valkeveen in Naarden.
  • Voor wie? Jonge weduwen mét hun minderjarige kind(eren).
  • Wanneer? Zaterdag 15 augustus 2015, tussen 11:00 en 18:00 uur.
  • Inbegrepen? Entree Oud Valkeveen, lunchpakket, snack menu.
  • Belangrijk om te weten: Er zijn 100 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Reiskosten zijn voor eigen rekening. Parkeren is gratis.
  • Handig om te weten: Er is geen officieel programma. Wel willen we om 11:00 uur verzamelen bij de ingang van het park. We hebben de gehele dag een overdekte ruimte (circustent met picknicktafels) tot onze beschikking, waar de lunch en de frietjes met snack kunnen worden genuttigd.
  • Aanmelden: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Deze activiteit is volgeboekt.

Vragen? Mail dan naar: info@dejongeweduwe.nl

Kijk hier voor meer informatie over speelpark Oud Valkeveen.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke steun van het Monuta Charity Fund, waarvoor onze enorme dank!

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Naarden
Datum: zaterdag 15 augustus 2015
Tijd: 11:00 – 18:00
Met/zonder kinderen: met