Outdoorpark Alkmaar

Alkmaar laat 23 juni – Internationale Weduwendag – niet onopgemerkt voorbij gaan en grijpt deze dag aan om jonge weduwen en hun kind(eren) een welverdiende rouwpauze te bieden. Een dag in de buitenlucht, met fysieke uitdaging en gezelligheid om je heen. Even voelen dat niet alleen jullie verdriet, maar juist ook plezier en samenwerking jullie verbindt.

Er wordt een complete dag met inspanning en vermaak georganiseerd in het Outdoorpark in Alkmaar. Voor de kinderen en de moeders is er een afwisselend programma met volop ruimte voor ontmoeting, uitdaging en ontspanning. Denk aan activiteiten als boogschieten, obstacle run, klimmen en klauteren, een springkussen en voor de moeders die dat willen een yogales. Aan het einde van de dag kunnen we nog even heerlijk plonzen in zwembad Hoornsevaart. We sluiten de dag af met een zomerse barbecue.

Programma:

10.00 – 10.15 uur Inloop met koffie en thee
10.30 – 12.30 uur Activiteiten samen met kinderen of Yoga met moeders
12.30 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 15.00 uur Obstacle Run, Expedities en Luchtkussen
15.00 – 17.00 uur Zwemmen
17.30 – 19.00 uur Barbecue

De dag is volledig verzorgd en parkeren bij het outdoorpark is gratis.
Bekijk met je kinderen een impressie van het park.

Adres
Outdoorpark Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar

Let op: de minimum leeftijd voor deelname is 8 jaar.
Max. aantal inschrijvingen: 40.

Gemeente Alkmaar
Deze workshop wordt gesubsidieerd door de gemeente Alkmaar, waarvoor onze enorme dank.

Besloten Facebook groep Regio Noord-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Alkmaar
Datum: zaterdag 23 juni 2018
Tijd: 10:00 – 19:00
Met/zonder kinderen: met