Sauna relax avond

Ook zo’n behoefte aan ontspanning en even tijd voor jezelf? Kom genieten van het After Work Arrangement, bestaande uit een rondleiding door het saunacomplex, gebruik van alle sauna faciliteiten inclusief scrubzout en bodylotion, badjas en handdoeken, en een huisgemaakte verse maaltijdsalade naar keuze.

In de sauna’s van Wellness Warmond is er alle tijd voor een avondje heerlijk relaxen. Tussendoor kun je – onder het genot van een maaltijdsalade – bijpraten met lotgenoten.

N.B.:
De eindtijd staat gepland om 22:00 uur, maar je kunt uiteraard ook eerder huiswaarts keren.
Extra behandelingen zijn voor eigen rekening.

Max. aantal inschrijvingen: 10.

Besloten Facebook groep Regio Zuid-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Warmond
Datum: vrijdag 18 mei 2018
Tijd: 16:30 – 22:00
Met/zonder kinderen: zonder