Skydiven

N.B. Deze activiteit is primair bedoeld voor regio Utrecht. Vanaf 21 mei kunnen ook andere jonge weduwen zich inschrijven. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Altijd al eens willen vliegen? Dat kan nu samen met je kind(eren) van 12-18 jaar!! Op de dag voor Vaderdag, een pijnlijke dag voor weduwen en hun kinderen, organiseren wij een mooie Rouwpauze. Even letterlijk los van alles want het leven zonder partner en vader is al moeilijk genoeg. Naast het verdriet, gemis, eenzaam ouderschap, het gestress van alledag, is het mooi om samen met je pubers iets leuks te ondernemen. En leuke bijkomstigheid is dat de pubers ook in contact komen met lotgenoten uit de regio. Kortom: we gaan SKYDIVEN!

We vliegen in 2 tunnels en in twee sessies van een half uur. Met jouw groep van ongeveer 9 personen ga je om beurten 3 x 1 minuut vliegen, met hulp van een instructeur uiteraard.

Let op: zorg dat je dichte schoenen aan hebt of meeneemt en een sporthemdje o.i.d. zonder kraagje (schoenen kunnen uitvallen en kraagje kan pijnlijk gaan flapperen in de tunnel) en kom op tijd!

Contra-indicatie: is je schouder wel eens uit de kom geweest dan wordt het afgeraden om te gaan skydiven.

Na afloop eten we gezamenlijk bij de MCDonalds Leidsche Rijn.

Programma:
17.00 uur Ontvangst in City Skydive Utrecht
17.15 – 17.45 uur Instructie en omkleden
18.00 – 19.00 uur Skydiven
19.00 uur Omkleden en vertrek naar McDonalds Leidsche Rijn (eigen vervoer)
19.30 uur Gezamenlijk afsluitend eten bij McDonalds Leidsche Rijn (The Wall)

Parkeren bij het City Skydive en bij McDonalds is gratis.

Adres:
City Skydive
De Heldinnenlaan 1
3543 MB Utrecht
030 207 4141

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door het Elise Mathilde fonds, de LVC, City Skydive en MCDonalds Leidsche Rijn waarvoor wij hen enorm dankbaar zijn!
Max. aantal inschrijvingen: 36.

Besloten Facebook groep Regio Utrecht
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Utrecht
Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: 17:00 – 20:30
Met/zonder kinderen: met