Theater & Walibi

Praten over leven en dood n.a.v. een voorstelling van Theater TRAXX én lotgenoten ontmoeten in een attractiepark, dat kan op zondag 23 april in Walibi Holland! Ben jij een jonge weduwe en heb je een (of meerdere) kind(eren) in het voortgezet onderwijs? Lees dan verder.

Deze excursie is uitsluitend geschikt voor kinderen in het voortgezet onderwijs die hun vader hebben verloren, én voor hun moeders.

Theatervoorstelling Rouw op je dak!
De dag begint met de theatervoorstelling Rouw op je dak! van Theater TRAXX.

In de voorstelling lopen drie verhalen over rouwverwerking parallel aan elkaar: een verkering die uitgaat, ouders die gaan scheiden en een vader die plotseling overlijdt. Zo maakt TRAXX duidelijk dat heftige gevoelens van verlies iedereen kan overkomen en daardoor ontstaat er meer herkenning bij elkaar.

Na de voorstelling van 45 minuten volgt er vanuit de jonge acteurs een nabespreking van eveneens 45 minuten. Tijdens deze nabespreking is er ruimte voor de jongeren om hun ervaringen en emoties met elkaar te delen. Bij rouw is het van groot belang om een manier van uiten te vinden zodat je met je verdriet om kan gaan. Voor nadere informatie: www.theatertraxx.nl.

Na de theatervoorstelling, de nabespreking en de lunch (ca. 13:00 uur) is er nog voldoende tijd om op eigen gelegenheid – en al dan niet met lotgenoten die je deze ochtend hebt ontmoet – het attractiepark te bezoeken tot sluitingstijd (18:00 uur).

In het kort:

  • Wat? Theatervoorstelling van Theater TRAXX, mogelijk gemaakt door Yarden Vereniging.
  • Waar? Walibi Holland, Biddinghuizen.
  • Voor wie? Jonge weduwen mét kinderen in het voortgezet onderwijs.
  • Wanneer? Zondag 23 april 2017. Ontvangst om 10:00 uur.
  • Inbegrepen? Ontvangst met koffie/thee/lekkers, theatervoorstelling en nabespreking, lunchvouchers, vrije toegang tot het attractiepark in de middag, uitrijkaart.
  • Belangrijk om te weten: Reiskosten zijn voor eigen rekening.
  • Handig om te weten: Ben je een jonge weduwe met minderjarige kinderen, maar heb je geen kind(eren) in het voortgezet onderwijs, dan is deze excursie helaas niet geschikt voor jullie.

De maximale capaciteit is 50 personen. Vol = vol.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door Yarden Vereniging, waarvoor onze enorme dank!

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Walibi Holland
Datum: zondag 23 april 2017
Tijd: 10:00 – 18:00
Met/zonder kinderen: met