Theehuis & Speeltuin ’t Hunebed

Samen met de kinderen lotgenoten ontmoeten in een ontspannen sfeer? Dat kan op zondag 11 juni in Theehuis & Speeltuin ’t Hunebed in Havelte (Darp).

Als jonge weduwe kun je (h)erkenning vinden in de verhalen van andere jonge vrouwen die net als jij hun lief zijn kwijtgeraakt door de dood. En ook de kinderen kunnen spelenderwijs lotgenoten ontmoeten. Want het is heus waar: gedeelde smart is halve smart!

Theehuis en Speeltuin ’t Hunebed ligt in de parel van Drenthe nabij de hei en hunebedden. Sinds 1933 is dit een prachtige plek voor groot en klein om naar toe te gaan. De speeltuin heeft o.a. een airtrampoline, kabelbaan en waterfonteinplein. Vanaf het terras of diverse plekken in de speeltuin heb je goed zicht op de spelende kinderen. De heide en hunebedden liggen naast het theehuis en laten zich prima lenen voor een wandeling en klim & klauter beleving.

De locatie is ook zeer gunstig; vanuit Leeuwarden, Zwolle, Groningen, Emmen, Emmeloord rijd je hier in maximaal 50 minuten naar toe.

In het kort:

  • Wat? Lotgenoten ontmoeten en ervaringen delen.
  • Waar? Theehuis en Speeltuin ’t Hunebed in Darp (Havelte).
  • Voor wie? Jonge weduwen mét hun minderjarige kind(eren).
  • Wanneer? Zondag 11 juni tussen 11.00 en 14.00 uur.
  • Inbegrepen? Koffie/thee voor de moeders, limonade & ijsje voor de kids.
  • Belangrijk om te weten: Er zijn 40 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Reiskosten zijn voor eigen rekening. Parkeren is gratis.
  • Handig om te weten: Er is geen officieel programma. Wel willen we om 11:00 uur verzamelen bij de ingang van het theehuis.

Vragen? Mail dan naar: info@dejongeweduwe.nl

Kijk hier voor meer informatie over theehuis en speeltuin ’t Hunebed.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Havelte
Datum: zondag 11 juni 2017
Tijd: 11:00 – 14:00
Met/zonder kinderen: met