Themalunch ANW

Dit is een themalunch aangaande de veranderingen in de uitkering volgens de ANW en de Kindregelingen 2015.

Op 23 januari organiseert Stichting De Jonge Weduwe in samenwerking met het Ministerie van SZW een speciale themalunch in Zwolle, waarbij de medewerkers van Staatssecretaris Jetta Klijnsma aanwezig zullen zijn om tekst en uitleg te geven over de veranderingen in de uitkering volgens de ANW en de Kindregelingen voor 2015.
Duur: 11:00 – 14:00 uur.
Deze lunch is toegankelijk voor jonge weduwen met minderjarige kinderen.

De ochtend begint met een presentatie over de veranderingen in de uitkering volgens de ANW en de Kindregelingen voor 2015. Middels ‘bouwstenen’ zal zo eenvoudig mogelijk worden getoond hoe de nieuwe regelingen zijn opgebouwd. Hierna is er ruimte voor het stellen vragen én het laten maken van individuele proefberekeningen door de medewerkers van het Ministerie van SZW. Hiervoor dien je dan wel je inkomensgegevens bij de hand te hebben.
Uiteraard is de hiervoor beschikbare tijd beperkt en zal niet iedereen aan bod komen. Eventueel wordt een tweede themalunch ingepland.

Aanmelden voor de lunch kan via de buttons DONEREN of AANVRAGEN (GRATIS). Bij doneren betaal je € 10,- voor de lunch, bij aanvragen is de lunch geheel gratis.

Hier vind je een aantal proefberekeningen, rekening houdend met de veranderingen in de ANW en Kindregelingen voor 2015. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Ze dienen slechts als rekenvoorbeeld en zijn deels gebaseerd op aannames.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Zwolle
Datum: vrijdag 23 januari 2015
Tijd: 11:00 – 14:00
Met/zonder kinderen: zonder