Themalunch #huidhonger

Aan deze lunchtafel kunnen dames aanschuiven die wat verder in het rouwproces zijn en voor andere of additionele uitdagingen gesteld staan dan die in het prille begin. Tijdens de lunch staan de kernwoorden verlangen, intimiteit, aanraking, sexualiteit en verbinding centraal.

Je bent het alleen zijn zat; de kinderen puberen, het koude laken naast je in bed, in je eentje aan het roer staan, je hart schreeuwt om een maatje. Maar hoe kom je aan een nieuwe partner, of aan liefde in de breedste zin van het woord? En wat doet dat met jou? Als vrouw, als moeder? En de kinderen? Wat voor gevoelens kunnen opspelen? Kortom, genoeg onzekerheden en vraagtekens nu de rauwe rouw minder tastbaar is.

Schuif aan en kom tijdens de lunch sparren met gelijkgestemden die jou wellicht op weg helpen naar een nieuwe (romantische) verbinding.

Besloten Facebook groep Regio Noord-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Max. aantal inschrijvingen: 7.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Aalsmeer
Datum: donderdag 18 januari 2018
Tijd: 11:00 – 14:00
Met/zonder kinderen: zonder