Tweedaagse Droom-workshop

Als je geliefde is overleden verschijnt hij misschien in je dromen. Soms heel fijn, soms verwarrend. Of misschien wil je juist heel graag over je geliefde dromen, maar gebeurt dat niet. Ook dan ben je van harte welkom tijdens de tweedaagse Droom-workshop, verzorgd door Magdeleen van Eersel van ‘De Droomkamer‘.

Heel vaak bevat een droom advies over hoe je iets het beste aan kunt pakken. Maar hoe onthoud je je dromen? En hoe vertaal je de beeldtaal van zo’n wonderlijke ervaring of beklemmende nachtmerrie naar een boodschap die je wel verstaat? En wat kun je er dan verder mee? Magdeleen leert je hoe je je dromen zelf omzet in een begrijpelijk verhaal. Ook als je niet over je overleden geliefde droomt, helpt Magdeleen je op weg. Ze vraagt iedereen een foto van een mooie herinnering mee te nemen. Het belooft een bijzondere reis te worden!
De workshop bestaat uit twee dagen. De eerste dag kun je kennismaken met en wennen aan het werken met dromen. De tweede dag is verdiepend. Beide dagen zal de workshop om 10.00 van start gaan (inloop vanaf 9.30 uur) en rond 12.30 eindigen. Nadien gaan we gezamenlijk lunchen en napraten in een nabijgelegen restaurant. Rond 14.00 zullen we afronden (uitloop tot 14.30 uur). We hopen je te mogen verwelkomen!
N.B. Deze activiteit is in de eerste plaats bedoeld voor de Regio West-Brabant/Zeeland. Vanaf 30 september kunnen ook andere jonge weduwen zich inschrijven.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Wilhelminadorp
Datum: donderdag 25 oktober 2018
Tijd: 09:30 – 14:30
Met/zonder kinderen: zonder