Wandeling voor jonge weduwen na zelfdoding

Regio West-Brabant/Zeeland organiseert speciaal voor jonge weduwen die zijn achtergebleven na zelfdoding van hun geliefde deze wandeling met lunch.

Tijdens een wandeling van ongeveer 5 kilometer kun je met lotgenoten praten over je ervaringen en genieten van de rust en de prachtige omgeving. Na afloop vindt er een lunch plaats bij Herberg ’t Pannehuske op een speciaal gereserveerde plek met voldoende privacy. Praat, huil én lach met gelijkgestemden, je bent van harte welkom!

Besloten Facebook groep Regio West Brabant/Zeeland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Max. aantal inschrijvingen: 10.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Achtmaal
Datum: maandag 18 september 2017
Tijd: 11:00 – 14:00
Met/zonder kinderen: zonder