Workshop mindfulness

Mindfulness kan waardevol steun bieden in tijden van verlies en rouw.

Mindfulness helpt je om te gaan met alle heftige emoties die bij verlies van iemand horen, of dit nu kort of lang geleden is.

Met Mindfulness kun je je draagkracht vergroten in deze heftige periode, en in de periode dat er meer ruimte komt voor besef & voelen.

Door bezig te zijn met Mindfulness ga je opnieuw stilstaan bij wat voor jou belangrijk is en wat jij nodig hebt, en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Anurag ten Klooster van Miraconsult, zelf een weduwe met drie jonge kinderen, geeft deze workshop. Ze staat stil bij alle fases en emoties die bij rouw horen, zoals de theorie dit vertelt en ze gaat vooral verder op wat nabestaanden veelal in praktijk ervaren en hoe je daar mee kunt dealen. Want in de praktijk gaat het vaak net wat anders dan in theorie.

Omgaan met emoties, zonder ze groter te maken dan ze zijn. Omgaan met angst en verdriet, zonder je erin te verliezen. Omgaan met onzekerheid, boosheid, schuldgevoel, dilemma’s ed. Daar wordt bij stilgestaan.

Er is ruimte om ervaringen te delen, over hoe het ging en hoe het nu met je gaat.

En bovenal is dit een dag dat je goed leert te zorgen voor jezelf, een dag die je jezelf mag gunnen. Helemaal voor jezelf. Je verdient het!

Max. aantal inschrijvingen: 16.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Amsterdam IJburg
Datum: maandag 30 januari 2017
Tijd: 10:00 – 14:30
Met/zonder kinderen: zonder