Yoga workshop

Als jonge weduwe moet je zoveel: zorgen, rouwen, huilen, financiën regelen, werken en nog veel meer. Vandaag hoef je even een paar uurtjes niets…

Ciska de Kok van Flow yoga Leiderdorp geeft een ontspannende les, waarin de aandacht een keer naar jezelf mag gaan. Wees niet bang, je hoeft niet fit of lenig te zijn, je hoeft nog nooit yoga gedaan te hebben en je hoeft ook niet bang te zijn voor “zweverigheid”.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje thee.

Besloten Facebook groep Regio Zuid-Holland
Wanneer je op bovenstaande regio klikt, wordt je doorgelinkt naar de betreffende Facebookpagina van die regio. Dat is een besloten groep voor en door jonge weduwen uit dezelfde regio. Jonge vrouwen met minderjarige kinderen die na het verlies van hun levenspartner ontredderd achterblijven, kunnen in deze groep lief en leed met elkaar delen. Hier kun je in contact komen met lotgenoten, woonachtig in dezelfde regio. Je kunt elkaar (digitaal) helpen door ervaringen uit te wisselen en/of door bijeenkomsten te bezoeken voor lotgenotencontact. Er mag gehuild, gemopperd, gelachen en gedeeld worden.

Max. aantal inschrijvingen: 12.

Deze activiteit is al geweest.


Bekijk alle activiteiten

Belangrijke informatie

Locatie: Leiderdorp
Datum: zondag 8 april 2018
Tijd: 13:00 – 15:30
Met/zonder kinderen: zonder