Support the Next Step is een initiatief van Marcel Tunderman, waarbij hij (ultra) marathons loopt ten behoeve van Stichting De Jonge Weduwe. In 2013 nam Marcel deel aan de Two Oceans Ultramarathon in Kaapstad waarmee hij €9.669 bijeen wist te lopen. Op 17 mei 2014 liep hij The Great Wall Marathon, China.

Over Marcel
Marcel Tunderman, eigenaar van Tunderman Group, voelt zich enorm betrokken bij het doel van Stichting De Jonge Weduwe. Zijn goede vriend Herman overleed in 2011 na een hartstilstand en Marcel maakte van dichtbij mee wat voor enorme impact dit verlies had op het gezin van zijn vriend. Hij hielp waar hij kon, maar de machteloosheid overheerste…

Support the Next Step
De oproep van Marcel is duidelijk: steun dit initiatief door zijn sportieve prestaties te sponsoren. Daarmee geef je jonge weduwen en hun halfwezen een kans op die volgende stap in hun overhoop gegooide levens. Steunen kan op vele manieren: individueel of met je bedrijf, afdeling, club, vereniging, school(klas) gezin of familie.

De Strijkstok
Marcel wil graag benadrukken dat bij iedere run waaraan hij deelneemt zijn reis-, verblijf- en deelnamekosten door hem privé worden betaald en dat elke Euro aan sponsorgeld direct ten goede komt aan Stchting De Jonge Weduwe.

DONEER NU
Direct geld overmaken? Druk nu op de DONEER button.