Steun ons in De Jonge Weduwe Run!

Op zondag 7 oktober 2018 doen wij mee aan De Jonge Weduwe Run! We lopen dan 5 of 10 km, wandelen 10 of 20 km of doen mee aan de 2 km Gezinsloop tijdens de 8e Loop Tegen Kanker  in Warmond.

Hardlopen in tijden van rouw
In een periode van (heftige) rouw kan hardlopen perspectief bieden. Gezond bezig zijn, een doel hebben en contact maken met anderen – het zijn aspecten die essentieel zijn om als jonge weduwe overeind te blijven. Niet in de minste plaats voor onze kinderen, die hun papa moeten missen. Daarbij gaat het niet alleen om de te rennen kilometers. Wij en onze kids ontmoeten elkaar en zetten samen stappen in een periode van verdriet.

Steun ons!
Wil jij ons en onze kinderen een spreekwoordelijk hart onder de riem steken én ons financieel ondersteunen, zodat in de toekomst nóg meer jonge weduwen en halfwezen een steuntje in de rug kunnen krijgen? Dat kan heel eenvoudig door te doneren via onze persoonlijke actiepagina (zie hieronder).

€1.001
Wij hebben een doel gesteld en gaan voor een minimale opbrengst van €1001 per persoon. Dit bedrag staat voor ons symbool voor de eerste 1001 dagen van rouw. We kunnen, willen en mogen niet generaliseren, maar voor de meesten van ons begint na deze periode van rauwe rouw de zon weer een beetje te schijnen. En dat gunnen we alle jonge weduwen en hun kinderen die hier nog doorheen moeten. Help jij ons ons doel te bereiken?!

3573.5

in totaal gedoneerd

Deelnemers

Monique de Wit

Mijn naam is Monique de Wit en ik ben jonge weduwe van Henry van Straten, en moeder van Nicky (2009) en Tim (2011). Na een lange eenzame tocht door de woestijn zie ik het licht weer. Maar dat geldt nog niet voor veel andere jonge weduwen in Nederland. Omdat ik weet dat de tocht voor sommigen nog veel zwaarder kan zijn, ben ik regio coördinator bij de Jonge Weduwe geworden voor regio Zuid Holland. De stichting Lopen tegen kanker sponsort onze regio, en ik ga samen met Nicky en Tim hardlopen voor de landelijke stichting. Sponsoren jullie ons?

Behaald: € 400,00

Marit van der Zanden-Korst

'Als ik mijn ogen sluit zie ik jou, als ik mijn ogen open mis ik jou'. Ik ben Marit, 32 jaar, en jonge weduwe. Op 7 september 2017 verloor ik mijn grote liefde en beste maatje Jurgen aan de gevolgen van kanker. Na een dapper maar zwaar gevecht moet hij opgeven. Zijn twee jongens en onze dochter, die dan nog maar 7 maanden oud is, moeten zonder papa verder. Met dit initiatief ga ik lopen voor Stichting De Jonge Weduwe, een stichting die zich inzet voor jonge weduwen met kinderen die ontredderd achterblijven. Steunen jullie mijn deelname?

Behaald: € 1.308,00

Wendy Konijnendijk

Ik ben Wendy Konijnendijk, moeder van Noud van 3 jaar en Julia van nu 7 maanden. En sinds 19 maart 2018 ook weduwe van mijn man, Edwin. Op 20 maart 2018 zouden wij 7 jaar samen zijn, maar helaas besloot hij een dag daarvoor een einde aan zijn leven te maken. Nooit heb ik iets aan hem gemerkt.
Edwin was sportief en hield van hardlopen. Door hem heb ik het hardloopvirus opgelopen, en uiteindelijk werd ik nog fanatieker dan hij. Daarom hoefde ik natuurlijk niet lang te twijfelen over deelname aan De Jonge Weduwe Run. Steun jij mijn deelname?

Behaald: € 1.328,00

Ingrid Nagy-Hol

Ik ben Ingrid Nagy-Hol, sinds 20 juli 2016 weduwe van Bruno Nagy. Een “Jonge Weduwe” welteverstaan. Op 20 juli 2016 overleed mijn man Bruno zeer onverwachts. Hij liet mij - 35 weken zwanger van ons tweede kindje- en ons dochtertje Juliette van net drie achterlatend. Een hartstilstand maakte abrupt een einde aan ons mooie leven samen. Al bijna tien jaar waren wij een heel gelukkig paar en in september 2016 zouden we vijf jaar getrouwd zijn. We deelden lief en leed en waren er altijd voor elkaar én iedereen om ons heen.

Behaald: € 240,00

Melanie Bos

Mijn naam is Melanie en ik ben bijna 30 jaar. Toen 4 jaar geleden mijn man overleed werd ik ineens ‘jonge weduwe’. Toen ik hoorde dat ik met hardlopen ook Stichting De Jonge Weduwe kan steunen én dat er dit jaar ook een familieloop is heb ik ons daarvoor ingeschreven. Mijn dochter Jaimy gaat dit jaar proberen mee te lopen. Jaimy heeft een aangeboren afwijking aan haar been en draagt een spalk met aangepaste schoenen. Voor lange afstanden maakt ze gebruik van een rolstoel maar toch gaan we proberen het samen uit te rennen!! Helpen jullie mee?

Behaald: € 297,50

De Jonge Weduwe

Wij willen liever niet met naam en toenaam op de site worden vermeld, maar lopen wel als Jonge Weduwe mee in De Jonge Weduwe Run op zondag 7 oktober a.s. en dragen Stichting De Jonge Weduwe een groot warm hart toe. Wij zijn blij dat ze er zijn. Voor ons en voor de kind(eren). Lotgenotencontact is voor ons van groot belang. Bij mede-weduwen en -halfwezen vinden wij de (h)erkenning die we zo hard nodig hebben.
Wil jij ons sponsoren en hiermee jouw bijdrage leveren aan dit mooie Goede Doel door een donatie te doen?

Behaald: € 0,00